Diensten

1848 Strategie helpt organisaties aan de hand van vier basisdiensten om een effectieve en efficiënte lobby op te zetten.

  • Duiding: Weten wat er in Den Haag en Brussel gebeurt en wat dit voor u betekent. Op een frequentie afgestemd op uw behoeften krijgt u een overzicht van de stand van zaken in ‘Den Haag’ en/of ‘Brussel’.
  • Strategie: Samen met u wordt er gewerkt aan een concrete strategie voor effectieve belangenbehartiging en stakeholdersmanagement. Dit gebeurt op basis van uw belangen, uitgebreid stakeholdersonderzoek en de (politieke) stand van zaken in ‘Den Haag’ en/of Brussel.
  • Lobby: 1848 Strategie zet kennis, ervaring en het netwerk in om de belangenbehartiging op te starten en voort te zetten. Dit gebeurt in nauw contact met uw organisatie. Uw belangen zijn namelijk uw expertise.
  • Training: Voor organisaties geven we ook trainingen en masterclasses om zelf de belangenbehartiging een zetje te geven. Deze trainingen stemmen we af op de behoeftes van de organisatie en richten zich op leren door te doen.