Monitor

Het politieke platform 1848.nl is een politieke nieuwsfeed, waardoor journalisten, belangenbehartigers, woordvoerders, beleidsmedewerkers, politici of politiek geïnteresseerde burgers direct op de hoogte zijn van de politieke ontwikkelingen in Den Haag en Brussel.

Platform

Het platform is opgebouwd uit 2 onderdelen: een live onderdeel waar alle Kamerbrieven, wetsvoorstellen, politieke nieuwsberichten, etcetera verschijnen op het moment dat ze gepubliceerd worden, een agenda voor de plenaire en commissievergaderingen voor die dag en de komende tijd te vinden is en via de zoekbalk en de zoekfilters gemakkelijk allerlei politieke documenten terug te vinden zijn. Zowel de documenten als de agenda passen zich aan de zoekfilter aan.

Het tweede onderdeel omvat de dossierfunctie. Deze biedt de mogelijkheid om notificaties te ontvangen op basis van de eigen zoekfilters. Op het moment dat er voor u relevante documenten gepubliceerd worden ontvangt u hiervan, op een interval naar keuze (direct, dagelijks of wekelijks), een notificatie met een overzicht van binnengekomen stukken. Ook de wordt er op uw eigen dossiers-pagina een persoonlijk agenda met belangrijke overleggen en andere activiteiten samengesteld aan de hand van de zoekdossiers.