Start 1848 Strategie

Op het moment dat door nieuwe mogelijkheden, ontwikkelingen en innovaties wet- en regelgeving niet meer aansluiten op de praktijk vandaag de dag of zelfs een drempel zijn is het nodig deze op een slimme manier anders op te zetten. 1848 Strategie zet zich dan ook in om door middel van inzicht en effectieve lobby in Den Haag en Brussel het beleid voor u te laten werken.

Op basis van onze continue monitor van Den Haag en Brussel zijn we direct op de hoogte van beleidsveranderingen en perfect in staat om hier op een vroegtijdig moment op in te spelen. Rekening houdend met de belangen van verschillende stakeholders zorgen we samen met organisaties voor een goede positionering en effectieve en efficiƫnte inzet om deze over het voetlicht te brengen.

1848 Strategie ondersteunt organisaties met het duiden van de politiek, het anticiperen op mogelijkheden en uitdagingen, het identificeren van de juiste partners en strategie, een effectieve efficiƫnte en haalbare lobby en het opbouwen van een duurzaam en nuttig netwerk.

Onder de merknaam 1848 werkt 1848 Strategie samen met de online monitor 1848.nl. Dit gebeurt vanuit dezelfde gedachte dat door inzicht in de politieke en bestuurlijke processen van Den Haag en Brussel er effectief ingezet kan worden op beleid wat voor u werkt. Beide organisaties werken onder dezelfde merknaam, maar in volledige onafhankelijkheid van elkaar aan het inzichtelijk maken van Den Haag en Brussel.